BLOGI

Mitä tarkoittaa NFT

NFT (Non fungible token) trendi kasvaa kasvamistaan 2022

Kryptomarkkinan sivutuotteena on saman alustan pohjalle syntynyt uutta kulttuuria ja uusia ilmiöitä. Täydellisenä esimerkkinä on NFT:t eli non-faungible tokenit, joka on kryptovaluuttatekniikka, jonka kautta on mahdollista ostaa digitaalista taidetta lohtoketjun välityksellä.

Lue lisää »
Kohderyhmä

Mitä tarkoittaa kohderyhmä

Mitä tarkoittaa kohderyhmä? Mikä on kohderyhmä ja mihin sitä tarvitaan yrityksen markkinoinnissa Kun aloitat oman yritystoiminnan, sinulla on todennäköisesti olemassa kuluttajia varten myytävä tuote ja

Lue lisää »
Mitä on markkinointi

Mitä on markkinointi

Mitä on markkinointi? Dictionary.com määrittelee markkinoinnin ”toimiksi tai liiketoiminnaksi tuotteiden tai palveluiden edistämiseksi ja myymiseksi, mukaan lukien markkinatutkimuksen ja mainonnan”. Ihmisten on usein kuitenkin hieman

Lue lisää »
B2b markkinointi

Mitä on b2b markkinointi

B2b markkinointi tulee englannin kielen sanoista business-to-business marketing. Se tarkoittaa yrityksen tuotteiden ja palvelujen markkinointia toisten yritysten ostopäättäjille.

Lue lisää »
Mitä tarkoittaa konversio

Mitä tarkoittaa konversio

Lyhyesti sanottuna digitaalisessa markkinoinnissa konversio tarkoittaa sitä, että asiakas suorittaa jonkin ennalta halutun toiminnon, ja siten konvertoituu.

Lue lisää »