Elementor verkkosivuston rakentaja esittelyssä

Elementor on helppo ja visuaalinen lisäosa WordPress-verkkosivuihin

Elementor on suosittu apuohjelma sivustojen rakennukseen. Vaikka ohjelma on vasta 2016 julkaistu se on ehtinyt saamaan suuren suosion niin itsenäisten sivurakentajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Ohjelma on suunniteltu helpottamaan sivustojen rakentamista, sen käyttämiseen ei tarvitse lainkaan koodaus taitoja sillä ohjelma tarjoaa toiminnot vedä ja pudota periaatteella. Ohjelmiston suosio perustuu sen laajaan moduuli valikoimaan sekä sen helppo käyttöisyys kaikkien WordPress teemojen kanssa.

Ohjelma tarjoaa käyttöösi oman Elementor sivusto editorin, jonka avulla teet helposti ja nopeasti näyttäviä sivustoja. Editori näyttää muutokset reaaliaikasena sen näköisenä kuin ne näyttävät julkaistuna. Elementoria voidaan käyttää myös verkkokauppa sivustojen rakennukseen sekä kehitykseen.

Muihin vastaaviin sivunrakentajiin verrattuna Elementor on nykyaikaisin ja valikoimaltaan laajin sivunrakennus ohjelma. Elementorilla tehdyt sivustot latautuvat myös nopeammin verrattuna muihin vastaaviin sivunrakentaja ohjelmiin.

Elementorilla on rakennettu yli 8 miljoonaa sivua ja sillä on yli 140 tuhatta käyttäjää.

Elementor WordPress

Elementor on WordPress lisäosa jolla luot näyttävämpiä verkkosivuja helposti verrattuna WordPressin tarjoamaan omaan sivu editoriin. Lisäosa on ladattavissa ilmaiseksi, ilmainen versio tarjoaa valikoiman perus sivunrakentaja moduuleita. Parasta on, että Elementor toimii kaikkien WordPress teemojen kanssa. Elementorin voit ladata omasta WordPress hallinnastasi lisäosa valikosta tai Elementorin sivulta.

Maksullinen pro versio antaa laajemmat mahdollisuudet lisäosan käyttöön. Pron toiminnoista voit lukea tarkemmin seuraavasta osiosta.

Elementor Pro

Pro version kustannus on yhdelle sivustolle 49 dollaria eli reilu 40€ vuodessa. Vuosimaksu veloitetaan kerran vuodessa automaattisesti mikäli tilausta ei ole peruutettu ennen veloitus ajankohtaa. Elementoria voi kokeilla 30 päivää rahat takaisin takuulla. Tarkempi hinnasto löytyy täältä.

Pro versio tarjoaa:

  • Responsiivisen suunnittelun
  • Yli 90 eri sivuston rakennus moduulia
  • Yli 300 pohjaa
  • Tarjoaa yli 60 sivunrakentajan teemaa ja niihin inspiraatio pohjia.
  • Teeman rakennuksen
  • Premium asiakaspalvelun

Pro versio tarjoaa erikseen myös WordPress Woocommerce verkkokauppa alustalle suunnattuja rakennus moduuleita. Luo myyviä verkkokauppa- ja tuote sivuja.

Elementor Pro versio mahdollistaa myös monimutkaisten sivustojen rakentamisen tehden niistä ammattimaisen näköiset.

Pro versiolla voit valita valmiin mallipohjan ja tehdä vain teksti muutokset itsellesi sopiviksi ennen sivuston julkaisua, vaihtoehtoisesti voit suunnitella täysin uuden pohjan.

Käyttö

Elementor ohjelman käyttö ei edellytä ohjelman laatamista tietokoneellesi, ohjelma toimii täysin verkossa. Tarkemmin oman WordPress sivustosi hallinnassa. Elementorin avulla voit suunnitella sivustosi yläreunasta alareunaan asti hyödyntäen erilaisia moduuleita, jotka vain raahataan paikoilleen. Ohjelma mahdollistaa myös WordPressin ilmaisten teemojen käytön ja luoda niistä tarkoituksen mukaisia. Elementor Pro tarjoaa valikoiman valmiita sivupohjia joiden päälle on helppo rakentaa tarvittavia sivuja tai vain muokata tarpeen mukaan.

Erinomainen osa Elementoria on sen tarjoama responsiivisuus. Responsiivisuus on sekä verkkosivuilla, että verkkokaupoissa tärkeä ominaisuus tänä päivänä sillä suuriosa selauksista tehdään mobiililaitteilla. Voit vaihtaa Elementorin editorissa näkymän tietokone, pad tai mobiili jolloin saat tehtyä muutokset kaikille laitteille sopiviksi. Nopea ja responsiivinen sivuston toiminta on tänäpäivänä erityisen tärkeää asiakkaalle.

Käytön hyödyt

Elementori tarjoaa laajasti hyötyä sivuja rakennettaessa. Kaikista tärkein ominaisuus on sen laaja valikoima erilaisia moduuleita, mutta tässä listattuna kuitenkin muutama muu tärkein ominaisuus.

  • Nopeat sivustot, yksinkertainen käyttää. Elementorin tärkein ominaisuus on ollut, että se soveltuu käytettäväksi niin ammattilaisille kuin itsenäisille tekijöillekkin.
  • Käyttö ei vaadi koodi osaamista, jotta Elementorilla voi luoda näyttäviä sivustoja. Helppo käyttöisyyden vuoksi luot ohjelmalla nopeasti toimivia sekä ammattimaisia sivustoja helposti.
  • Toimii yhdessä kaikkien WordPress teemojen kanssa, mutta käyttö ei edellytä kalliin teeman ostamista.Voit hyvin käyttää Elementoria myös WordPressin tarjoamilla ilmaisilla teemoilla rakentaen niistä mieleisen.
  • Edullinen vuosihinta, joka mahdollistaa laajan valikoiman sivun rakentaja moduulien käytön. 30 päivän kokeilu, rahat takaisin takuulla.

Arvostelu

Ilmainen vai Pro versio

Elementor on saanut erittäin hyvät arvostelut kaikinpuolin. Eniten kehuja on saanut sen yksinkertainen käyttäminen ja sitä voi käyttää ilman koodaus taitoja. Elementor on kasannut yli 140 tuhatta tyytyväistä käyttäjää sen julkaisun jälkeen.

Ensi sijaisesti suosittelemme päivittämään pro versioon sen laajojen moduuleiden sekä muiden ominaisuuksien vuoksi. Ilmainen versio kuitenkin käy mikäli kyseessä on hyvin yksinkertainen sivu. Esimerkiksi yhteydenottoja varten. Ilmainen versio antaa valmiudet yksinkertaisten sivujen tekemiseen helposti ja nopeasti antaen ammattimaisen lopputuloksen.

🕵️Kiinnostuitko? Pääset katsomaan hinnaston täältä.