Mikä Canva on?

Canva.com - Paras graafisen suunnittelun työkalu 2022

Maailma muuttuu. Tapa, jolla työskentelemme, elämme ja pelaamme, kehittyy ennennäkemättömällä nopeudella. Jälleen kerran ihmiskunnan historiassa teknologinen kehitys luo työpaikkoja ja samalla tuhoaa niitä. Sen lisäksi, että uudet teknologiat tarjoavat uusia tapoja ansaita tuloja, ne muuttavat tapaamme elää ja mitä voimme saavuttaa. Ainoa vakio on muutos. Muutos on kuitenkin myös jatkuvaa, ja yksi asia, joka ei muutu, on tarve laadukkaalle sisällölle, joka auttaa meitä kertomaan tarinoitamme.

Internetin, älypuhelimien, sosiaalisen median ja muiden teknologioiden nousu on mullistanut tavan jakaa ja kuluttaa sisältöä. Enää ei riitä, että luot jotain ja tuot sen esille. Sinun on kyettävä vangitsemaan ja pitämään yleisön huomio. Tässä visuaalinen tarinankerronta tulee esiin.

Canva on yksi parhaista alustoista visuaalisesti houkuttelevan sisällön luomiseen. Sen avulla voit suunnitella visuaalisesti upeita asetteluja ja kuvituksia, mutta se on myös loistava paikka jakaa sisältöäsi ja jakaa äänesi. Voit luoda kaunista, jaettavaa sisältöä ja rakentaa yleisöpohjaa kirjoittamatta sanaakaan. Sinun tarvitsee vain suunnitella! Tässä artikkelissa näytän sinulle, kuinka Canvan avulla voit luoda esimerkiksi visuaalisesti houkuttelevia CV:itä muutamassa minuutissa.

Mikä on Canva?

Paras työkalu graafiseen suunnitteluun ja markkinointiin. Canva tarjoaa mahtavat puitteet toteuttaa itse materiaalia markkinoinnin tarpeisiin. Laaja kuvapankki, fonttivalikoima sekä graafisen suunnittelun työkalut takaavat ammattimaisen lopputuloksen. Canvan käyttö ei edellytä graafisen suunnittelun aiempaa osaamista. Toki visuaalisesta silmästä on hyötyä. Canva tarjoaa sivustonsa myös suomeksi, mutta asiakaspalvelun englanniksi.

Helpot mallipohjat

Valitse sopiva mallipohja, jonka avulla vaihdat kätevästi tekstit, fontit, värit ja kuvat.

Miten aloittaa Canvan käyttö

Canvan käyttö on helppoa, et tarvitse erillistä ohjelmaa sen käyttöön sillä koko ohjelmiston käyttö on mahdollista verkossa selainpohjaisesti. Halutessasi voit myös ladata Canvan koneellesi. Canva tarjoaa ilmaisen sekä maksullisen version ohjelmasta. Käyttöä varten sinun tulee luoda tili Canva.com sivustolla.

Aluksi ohjelman harjoituskäyttöön sekä pienien töiden tekoon ilmainen versio riittää mainiosti. Ilmainen versio tarjoaa lähes samat ominaisuudet kuin maksullinen, ilmaisessa versiossa vain ominaisuuksien laajuutta on rajoitettu. Mikäli haluat ottaa käyttöösi Canvan maksullisen version voit maksaa sitä kuukausittain. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Canvan käyttöä varten sinun ei tarvitse osata graafisen suunnittelun sanastoa tai työkalujen käyttöä.

Esimerkki mallipohjasta

Lopputulos vaihtamalla vain tietyt elementit, näyttää täysin erilaiselta.

Canva markkinoinnin työkaluna

Canva on yksi maailman parhaista verkkotyökaluista markkinointimateriaalien, e-kirjojen ja muiden vastaavie teosten luomiseen ja julkaisemiseen. Se on myös yksi parhaista paikoista rakentaa ja lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa. Canva on vedä ja pudota -työkalu, jonka avulla on helppo suunnitella ja julkaista.

Kopioi ja liitä tekstiä tai lataa kuvia ja malleja muista lähteistä. Canva tekee suunnittelusta ja julkaisemisesta helppoa. Voit myös käyttää Canvaa jakaaksesi sisältöäsi seuraajiesi kanssa. Canvalla on myös suuri kirjasto malleja, grafiikkaa ja paljon muuta. Tämä tekee siitä loistavan paikan löytää täydellinen teema seuraavaa markkinointikampanjaasi varten. Voit jopa tehdä omia malleja! Miksi käyttää Canvaa eikä Photoshopia?

Tässä on 5 syytä:

1. Canva on ilmainen ja helppokäyttöinen.

2. On helpompi luoda ammattimaisen näköisiä markkinointimateriaaleja.

3. On halvempaa suunnitella ja julkaista Canvalla kuin suunnitella ja julkaista Photoshopilla.

4. Canva on paljon helpompi oppia.

5. On paljon helpompaa skaalata Canvalla kuin Photoshopilla.

Olitpa suunnittelija, bloggaaja tai muu sisällöntuottaja, Canva on loistava alusta rakentaa brändiäsi.

Canva.com

Alusta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia suunnitteluun.

Luo vaikuttava CV Canvan avulla

Aloita CV:si ja saatekirjeesi luominen noudattamalla ohjeita Canvassa. Opit lataamaan sisältöäsi ja suunnittelemaan asettelusi, ja sitten olet valmis aloittamaan luomisen! Voit joko käyttää jotakin valmiiksi suunnitelluista malleista tai suunnitella oman ainutlaatuisen asettelusi. Taivas on rajana oman ainutlaatuisen asettelun suunnittelussa, joten pidä hauskaa kokeilemisesta ja luomisesta!

Opit jopa lisäämään videoita, kuvia ja muuta mediaa verkkosivustollesi tai blogiisi. Löydät myös malleja joilla aloittaa suunnittelumatkasi. Valittavana on kirjaimellisesti satoja malleja. Jokainen niistä on suunniteltu auttamaan sinua jakamaan tarinasi visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Kun olet luonut verkkosivustosi tai blogisi, voit jakaa valmiin suunnittelusi ystävillesi ja seuraajillesi napsauttamalla ”Live esikatselu” -painiketta juuri luomassasi mallissa. He voivat nähdä suunnittelusi reaaliajassa sitä luodessasi ja antaa tarvittaessa palautetta. Tämä on loistava tapa saada palautetta ja oppia muiden ihmisten pitämästä tyylistä. Voit jopa pyytää heitä jakamaan suunnittelun ystävilleen, jotta voit lisätä seuraajiasi sosiaalisessa mediassa.

Voit myös tallentaa suunnittelusi Canva-galleriaasi. Voit lisätä suunnitteluusi enemmän kuvia, tekstiä ja grafiikkaa. Se on loistava tapa kokeilla ja rakentaa suunnitteluportfoliota. Kun olet valmis julkaisemaan suunnittelusi, voit valita yhden monista Canvan tukemista ammattipainopalveluista saadaksesi työsi tulostettua.

Käyntikorteista T-paitoihin ja muuhun, anna Canvan tulostaa kuviosi ja toimittaa ne julkaisuun kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit myös tulostaa mallisi tilauksesta, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus tilata suunnittelustasi niin monta kopiota kuin tarvitset. Voit myös valita useista eri kokoisista alustoista ja paperivaihtoehdoista luodaksesi ainutlaatuisen mallin. Canva on suunniteltu tekemään mallien luomisesta helppoa ja hauskaa. Lataa vain sisältösi ja suunnittelusi ja anna Canvan tehdä kova työ! Sen lisäksi, että se on helppokäyttöinen, voit myös muokata suunnittelua brändiäsi vastaavaksi.

CV suunnittelu

Vaihtoehtoja ansioluettelon suunnitteluun löytyy lukematon määrä, valitse itsellesi sopiva pohja

Canva Pro - Kun haluat vielä lisää

Canvan Pro versio tarjoaa valtavasti lisävaihtoehtoja suunnitteluun. Olet sitten yrittäjä, bloggaaja tai graafinen suunnittelija, Canva Pro tuo vastinetta rahalle ja tehostaa suunnitteluasi sekä materiaalien hallintaa.

Tässä muutamia ominaisuuksia:

  • Brändipaketin suunnittelu
  • Design ja kuvakansiot
  • Lataus mahdollista läpinäkyvällä taustalla
  • Canva animointi
  • Poista kuvien taustat
  • Valtava määrä kuvapankkikuvia käyttöösi

Aloita suunnittelu ja tutustu alustaan jo tänään. Pääset sivuille tästä linkistä.