Myyntiharjoittelija: tule töihin

Tule meille töihin: Myyntiharjoittelija, etsimme sinua!

Harjoittelujakso kestää 2-3 kuukautta ja on palkaton. Myyntikomissiosta on mahdollista kuitenkin keskustella. Pääset näkemään pienyrityksen arkea ja toimimaan asiakashankinnan parissa rennossa ilmapiirissä. Töitä voit tehdä vaikka kotoa käsin, kunhan koronatilanteen salliessa pystyt välillä käymään toimistolla. Työajat sovitaan tarkemmin harjoittelijan kanssa.

Sampo Consulting Oy on Helsingin Kalliosta käsin operoiva pienyritys, joka on keskittynyt digitaalisiin palveluihin ja markkinointiin. Haluan auttaa pienyrittäjiä seuraamaan unelmiaan, saavuttamaan kohdeyleisönsä sekä menestymään taloudellisesti.

Tehtävänäsi on yrityksen palveluiden myyminen potentiaalisille asiakkaille. Tulet siis tarjoamaan pienyrittäjille Sampo Consulting Oy:n palveluita ja kertomaan miten ne voivat auttaa kasvattamaan liikevaihtoa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea myyntityöhön liittyvää, sillä opetan mielelläni.

Tärkeimmät työtehtäväsi

  • kylmäsoittojen tekeminen potentiaalisille asiakkaille
  • myyntijärjestelmän ylläpito

Myyntiharjoittelijana pääset osallistumaan myös muihin yrityksen pyörittämiseen liittyviin toimiin. Tarkoitus ei ole, että istut vain puhelimessa kylmäsoittoja soitellen, vaan haluan sinun viihtyvän tehtävässä ja saavan kokonaisvaltaisen käsityksen yrityksen toiminnasta.

Halutessaan harjoittelija pääsee esimerkiksi tutustumaan yrityksen medialaitteiden käyttöön. Tuen osaamiseni avulla  mielelläni harjoittelijan omaa harrastuneisuutta, joten kerrothan hakemuksessa jos sinulla on esimerkiksi Youtube-kanava tai blogi.

Mitä sitten toivon sinulta?

  • Positiivinen asenne ja halu oppia ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi
  • Plussaa on, jos olet jo tehnyt jotain myyntihommia
  • Harjoittelijalta ei vaadita CV:tä
  • Koulutustaustasi voi olla mitä vain
  • Suomen kielen hyvä osaaminen

Lähetä avoinhakemus sähköpostitse info@sampoconsulting.com ja laita aiheeksi Myyntiharjoitelija.

Myyntiharjoittelija, tule meille töihin!