fbpx

Kotisivut Yritykselle 100%tyytyväisyystakuulla

Suunnittelemme, teemme, konsultoimme ja autamme yrityksiä rakentamaan teknisesti toimivat ja helposti ylläpidettävät kotisivut.

Tarvitset kotisivut, jotka

  • Löytyy hakukoneesta oikeilla avainsanoilla
  • Antavat hyvän kuvan yrityksestäsi
  • Saa kävijät kiinnostumaan sisällöstä
  • Kasvattavat vierailijoiden luottamusta
  • Rohkaisevat toimimaan ja kääntymään puoleesi

Kotisivut Yritykselle: KarmaMedia

Kotisivut psykoterapeutille: Maridok.fi

Kotisivut yrityksellesi, joita asiakkaasi haluavat käyttää

Ajattelemme kotisivuja aina yrityksen ja asiakkaan eli vierailijan näkökulmasta. Yrityksen näkökulmasta kotisivujen tulisi olla helposti näkyvillä, helposti käytettävät ja sieltä löytyisi hyvää sisältöä kuten tekstiä, kuvia tai videoita. Käyttäjän näkökulmasta tiedon tulisi löytyä vaivatta muutamalla klikkauksella sekä toimia nopeasti. Oleellista käyttäjän näkökulmasta myös on, että kotisivuilta löytyy se tieto, joita vierailija haluaa löytää navigoidessaan sivustolla.  Mikäli yrityksellä ei vielä ole sisältöä, mitä laittaa kotisivuille, voit kääntyä aina meidän puoleemme. Järjestämme kuvaukset tai teksit sujuvasti puolestasi.

Raikkaat kotisivut yritykselle toiveittesi mukaisesti

Räätälöimme yrityksellesi juuri sellaiset kotisivut, kun haluat. Tekniikka mahdollistaa lähes millaiset kotisivut tahansa, kun ensin ymmärrämme tavoitteesi ja kohderyhmäsi sivuston suhteen. Mietimme sekä käyttäjän, että yrityksen näkökulmasta parhaat ratkaisut, jotta sisällönhallinta ja katselu olisi mahdollisimman mukavaa molemmille osapuolille.

Kotisivut Yhdistykselle: eHealthWorld.org

Kotisivut Muuttofirmalle: Kengurut.fi

Saat kotisivut, jotka näkyvät hakukoneissa

Kotisivujen tulisi näkyä hakukoneessa niillä avainsanoilla, jotka viittaavat yrityksen palvelutarjontaan tai tuotteisiin. Ihan ensimmäiseksi olisi hyvä löytyä ainakin yrityksen nimellä. Tähän tarvitaan hakukoneoptimointia ja tarkkaa avainsanojen suunnittelua. Sampo Consulting on erikoistunut hakukoneoptimointiin. Tulokset ovat ennakoitavissa ja seurattavissa, näkyvyys riippuu siitä, kuinka paljon on valmis tekemään töitä optimoinnin eteen eli laittamaan aikaa ja rahaa hakunäkyvyyteen.

Opastamme ja autamme sinua, mikäli ongelmia tulee vastaan

Kotisivuprojektin jälkeen emme jätä sinua yksin. Autamme sinua missä tahansa liittyen kotisivuihisi. Voit huoletta projektin jälkeenkin soittaa ja olla meihin yhteydessä. Vaikka usein aluksi tehdään budjetille sopiva startti, on luonnollista, että yhteistyö jatkuu kotisivujen kehityksen parissa. Haluamme kannustaa yrityksiä oppimaan kotisivut ainakin siinä määrin, että sisältö on mahdollisimman helppoa upottaa sivuille.

Kotisivut Yritykselle: Greenvalue.fi

Kotisivut Yritykselle: IlonVoimaa.fi

Ei pelkästään kotisivut yritykselle, vaan palvelua ihmiseltä ihmiselle

"Kiitos Sampo Consulting! Olen tosi iloinen, että sain ammattimaiset ja selkeät sivut. Paras palaute tulee asiakkailta, jotka löytää minut nyt googlettamalla! Olen tyytyväinen yhteistyöhön. Ja sun taitoon tehdä niin nopeasti, kun alat tekemään säätöjä!!! Voisko sitä videoida? Tai sitten, kukaan ei uskois, että se ei ole pikakelauksella. : D Super tyytyväinen olin myös siihen, että parantelit mun tekstejä ja teit selkeät paketit. Ja tietty , että sivuihin saatiin värejä! :D"
veera koski ilonvoimaa kuva
Veera Koski
Yrittäjä, Terapeutti

Saat yhteistyökumppanin, joka välittää ja haluaa auttaa sinua

"Saitin toteutti Sampo Consulting, jota suosittelen lämpimästi kaikkeen digimarkkinointiin. "
panu solid stream kuva
Panu Somerma
CEO & Founder
Solid Stream Oy

Kotisivut Yritykselle: Solid Stream

Kotisivut Yrityksellesi by Sampo Consulting

Sampo tekee kotisivuja

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti - luot mielikuvan käyttäjälle yrityksestäsi

Kotisivut ovat yritykselle käyntikortti, joka luot mielikuvan yrityksestäsi. On tärkeää rakentaa sellaiset kotisivut, joita on lähtökohtaisesti kiva esitellä eli markkinoida.

Monet asiakkaamme ovat saaneet positiivista palautetta kotisivuista ja mikä parasta, ovat he saaneet myös lisää asiakkaita eli myyntiä. Kun kotisivut ovat myyvät, maksaa ne itsensä takaisin alta aika yksikön.

Miten kotisivuprojekti etenee?

Jutellaan

Keskustelemme suunnitelmista, toiveista, tavoitteista ja kohderyhmästä sekä muista toiveista.

Suunnitellaan

Suunnittelemme seuraavat stepit, jonka avulla pääsemme tavoitteisiin oikeassa ajassa.

Toteutetaan

Aloitamme ulkoasun eli layoutin suunnittelusta sekä sisällön suunnittelulla. Kun on selvät sävelet, aloitamme teknisen toteutuksen.

Julkaistaan

Optimoimme lopuksi sivut, testaamme, viimeistelemmä ja opastamme asiakkaan jatkoa varten.

Miten liikennettä seurataan kotisivuilla?

Kotisivun kehittämisen kannalta on tärkeää seurata siellä tapahtuvaa liikennettä ja toimintaa. Tähän on tarjolla monia ilmaisia ja maksullisia ohjelmia, joiden avulla voi seurata mitä verkkosivulla tapahtuu. Yksi käytetyimmistä on Google Analytics.

Apuohjelma kerää dataa kolmella eri tavalla. Sivuston ylläpitäjä voi seurata millä laitteella tai selaimella käyttäjä on vieraillut ja evästeiden avulla on mahdollista yksilöidä sivustolla tapahtuneet toiminnot. Tämä auttaa ymmärtämään paremmin sivuston markkinointia ja sisällöntuotannon kehittämistä.

Ohjelma on käyttäjälle ilmainen ja sen aktivoimiseksi tarvitaan vain Google -tili. Sen käyttö on helppoa ja hyvin ohjeistettua.

Muihin netin kotisivukoneisiin verrattuna WordPress on sekä monipuolisempi että edullisempi. Kotisivuohjelmat ovat yleisesti ottaen helppokäyttöisiä, mutta tavallisesti niissä on vain rajallinen määrä erilaisia ominaisuuksia, joita on hankala edes verrata WordPressin tarjoamiin työkaluihin. WordPressillä voi esimerkiksi hankkia ilmaisia lisäosia, joiden myötä hakukoneoptimointi sujuu kuin tanssi. Kotisivuohjelmat perivät palveluistaan suolaista hintaa, mutta silti käyttäjä ei omista verkkosivujaan itse, vaan on niissä ainoastaan vuokralla.

Kotisivut Yritykselle: NexusIT.fi

Kohderyhmä

Kuinka saada kotisivuille liikennettä hakukoneen kautta?

Yksi tehokkaimmista tavoista saada liikennettä kotisivuille on hakukoneoptimointi. Tästä saadaan paras mahdollinen hyöty irti, kun tiedetään toimialan parhaat avainsanat.

Hyödyntämällä näitä jatkuvasti oman sivuston sisällön tuotossa on kaikki mahdollisuudet kasvattaa sivulla vierailevien määrää ja sijoitusta hakutuloksien kärkipäässä. Hakukoneoptimointiin kannattaa tutustua perinpohjin, sillä oikein käytettynä se tuo ilmaista näkyvyyttä kotisivuille Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Hyödyt tästä ovat pitkäaikaisia, joten siihen kannattaa panostaa. Liikettä verkkosivuille saadaan ostamalla esimerkiksi Google-mainontaa, jolloin verkkosivu nousevat ensimmäiseksi hakutuloksiin ja tämä luonnollisesti tuo vierailijoita sinne.

Kuinka saan verkkosivustoni sijoittumaan korkeammalle hakukoneissa?

Kotisivut saa nousemaan hakujen kärkeen kahdella eri asialla: hakukoneoptimoinnilla ja hakusanamainonnalla. Google-mainonta on näistä nopein vaihtoehto sekä hakukoneoptimointi vaatii hieman tutustumista ja opettelua.

Mainostaminen on mahdollista kohdentaa tarkkaan tietylle kaupungin alueelle tai verkkoselainta käyttäville potentiaalisille asiakkaille. Palvelun käyttäjä maksaa vain toteutuneista klikkauksista ja niistä johtuvista kaupoista.

Ajan kanssa kuka tahansa voi oppia erilaisten avainsanojen avulla sijoittamaan omat kotisivut tuloksissa korkeammalle. Nopein tapa käytännön toteutukseen on kuitenkin jättää se ammattilaisten hoidettavaksi, sillä he tietävät tarkkaan miten käytännössä tulee toimia.

Google-mainonta
Miten seurata liikennetta kotisivuilla?

Varaa maksuton tapaaminen