Youtube-videot

Syrjäyttävätkö YouTube Videot television katselun tulevaisuudessa?
2021 Kysymyksiä ja vastauksia

Näin paljon ihmiset katsovat youtube videoita päivittäin

YouTuben mukaan ihmiset katsovat miljardi tuntia videoita YouTubessa joka päivä. Jos jokainen ihminen maan päällä katsoi videota, se on noin 8,4 minuuttia päivässä henkilöä kohden. Se on hämmentävä luku, joka vain lisää videoiden uskottavuutta ihmisten tiedon lähteenä. Toinen mielenkiintoinen tosiasia on, että termiin ”miten” liittyvät haut kasvavat 70 prosenttia vuosi vuodelta, searchengineland.comin mukaan. Tämä tarkoittaa, että kun käyttäjät etsivät tapoja oppia jotain, he luottavat videosisältöön.

Kuinka paljon televisiota keskimääräinen ihminen katsoo päivässä?

Ihmiset katsovat edelleen aivan hämmästyttävän paljon perinteistä televisiota. Atlanticin mukaan television katselu oli huipussaan vuosina 2009-2010, jolloin keskimääräinen amerikkalainen kotitalous katsoi 8 tuntia 55 minuuttia televisiota päivässä.

Jos katsoo kaikki YouTube-videot, kauan se kestää?

Jos 500 tuntia videota ladataan YouTubeen joka minuutti, tämä on 30000 tuntia videoita joka tunti. Jos 720 000 tuntia videota ladataan päivittäin YouTubeen, tämän määrän näyttäminen veisi melkein 82 vuotta, jos katsoisit YouTubeen ladattujen videoiden määrää vain tunnissa.

Missä maassa on eniten YouTube-käyttäjiä?

YouTubella on suurin määrä katsojia viidessä maassa: Intia, USA, Brasilia, Japani ja Venäjä. Suurimman käyttäjäkunnan on ilmoitettu olevan Intiassa jossa on yli 225 miljoonaa katsojaa ja sitä seuraa Yhdysvallat 197 miljoonalla käyttäjällä. Kolmanneksi sijoittuu Brasilia, jossa käyttäjiä on 83 miljoonaa, Japanilla ja Venäjällä taas on 60 miljoonaa ja 58 miljoonaa käyttäjää.

Kuinka suuri osuus YouTubereista onnistuu saamaan suosiota?

Kokopäiväiset YouTuberit luottavat ensisijaisesti mainostuloihin. 3% keskimäärin suosituimmista kanavista houkuttelee 1,4 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa, mikä tarkoittaa 16 800 dollaria vuodessa mainostuloja yhdelle YouTuberille keskimäärin. 2016 YouTuben parhaan 3 % osuus kaikista näyttökerroista oli 90 prosenttia.

youtube videot ovat suosittuja

Mikä on pisin YouTube-video?

YouTuben pisimmän videon nykyinen ennätys on Moldy Toaster Media -lehden Jonathan Harchickin video ”The longest video on YouTube – 596 hours”. Video ladattiin vuonna 2012. Voit katsella videota täältä, mutta huomaa, että se vie (kuten videon nimi kertoo) 596 tuntia katsomiseen ohittamatta tai nopeuttamatta. Se vastaa hieman yli 24 päivää, jos katsot videon alusta loppuun. Video on niin iso, että on syytä esittää varoitus: jotkut laitteet eivät ehkä pysty toistamaan sitä. Video on yksinkertaisesti diaesitys Harchickin valokuvista.

Minkä tyyppistä YouTube-videota katsotaan eniten?

Tällä hetkellä tuotearvosteluvideoita katsotaan YouTubessa kaikkein eniten. Luotetut arvostelut ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ostoksia tekeville kuluttajille. Useimmat ihmiset eivät enää tee isompia ostoksia, elleivät ne ole ensin tutustuneet online-arvosteluihin. Tuotearvostelut vievät online-arvostelut askeleen pidemmälle antamalla katsojan todellakin nähdä tuotteen suorituskyvyn kuullessaan palautetta tuotteesta.

Mikä YouTube-video sai eniten katselukertoja vuonna 2020?

Musiikkivideo Despacito oli kaikkein katsotuin YouTube video vuonna 2020. Vaikka monikaan katsoja ei ymmärrä espanjankielistä videota (lukuun ottamatta niitä ihmisiä jotka puhuvat espanjaa), kaikki tuntuivat rakastivat sitä. Despacito oli ykkönen noin 6,59 miljardilla katselukerralla. Video ladattiin YouTubeen alunperin jo 12. tammikuuta 2017. Se on katsottu toukokuuhun 2021 mennessä 7,332,513,506 kertaa.

Onko OK katsoa televisiota koko päivän?

Kaikille on jo selvää, että koko päivän istuminen television edessä on haitallista. Uudet tutkimukset kuitenkin viittaavat siihen, että sohvaperunoiden ei tarvitse pelätä pelkästään liikalihavuutta, sydänsairauksia ja syöpää. American Journal of Preventive Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan tuntikausien TV:n katsominen lisää myös vaaraa kuolla vielä useampiin sairauksiin esimerkiksi diabetekseen, influenssaan , keuhkokuumeeseen, Parkinsonin tautiin ja maksasairauteen.

Katsovatko milleniaalit enää televisiota?

Milleniaalit viettävät keskimäärin 1,5 tuntia päivässä katsomassa televisiota verkossa ja suoratoistopalveluissa. Milleniaalit katsovat edelleen perinteistä televisiota, mutta lukumäärä on pieni verrattuna suuriin ikäluokkiin kuten baby boomerit tai sukupolvi X. TV: tä katselevien milleniaalien kohdalla he kuitenkin todennäköisemmin pysyvät yhdellä kanavalla vaihtamisen sijaan mainoskatkoilla. Tämän vahvistaneessa Nielsenin raportissa todetaan myös, että milleniaalit käyttävät älypuhelimia ja muita mobiililaitteita mainosten aikana.

Mikä ikäryhmä katsoo eniten televisiota?

Statistan mukaan 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat aikuiset viettivät eniten aikaa television katselussa yli neljällä tunnilla, kun taas 25-34-vuotiaat viettivät vähiten aikaa 1,99 tunnilla päivässa. Vuonna 2019 yli 15-vuotiaiden katsojien keskimääräinen TV-katseluaika päivässä oli 2,81 tuntia, mikä on hieman vähemmän kuin edellisenä vuonna.

Voiko YouTubesta loppua tila?

Statista arvioi, että maailmanlaajuinen datakeskuskapasiteetti on noin 2000 eksatavua (2 miljardia teratavua), ja se on paljon tallennustilaa. Mutta on myös arvioitu, että maailmassa tuotetaan noin kaksi ja puoli eksatavua (tai 2,5 miljoonaa teratavua) dataa joka päivä. Tällä hetkellä ei kannata huolehtia turhaan YouTube -tilan loppumisesta, mutta jossain vaiheessa kannattaa ehkä miettiä kuinka monta hassua kissavideota meidän on tarpeellista pitää kiintolevyillämme.

Poistaako YouTube vanhat videot?

Tällä hetkellä YouTube pitää kaikki sivustolleen ladatut videot, ellei niitä ole poistettu yhteisön sääntöjen tai tekijänoikeusrikkomusten takia tai jos sisällöntuottaja poistaa itse ne. Lopulta heidän on joko päivitettävä palvelimia, joissa on enemmän tallennustilaa, tai poistettava vanhat videot, mutta tämä ei ole ajankohtaista vielä lähitulevaisuudessa.

Lasketaanko YouTube-videon uudelleenkatselu katseluksi?

Asiantuntijat uskovat, että 4 tai 5 katselun jälkeen yhdessä päivässä YouTube lopettaa uusien katselukertojen laskemisen videon katselukertojen määrään. Joten, älä tee virhettä ajattelemalla, että jos saat vain ystäväsi tai tiimisi jäsenet katsomaan videoitasi uudestaan ​​ja uudestaan ne lasketaan katselukertoina, koska vastaus on, että niillä ei ole merkitystä.

Kuka on rikkain YouTuber?

Kauneusvinkkejä tarjoava Jeffree Star on rikkain YouTuber, 200 miljoonan dollarin nettovarallisuudella. Jeffree on ollut läsnä sosiaalisessa mediassa MySpace-päivistä lähtien, jolloin hänellä oli blogi kauneudesta, maineesta ja elämästä yleensä. Hänellä oli myös musiikkiura jonkin aikaa ja vuonna 2014 hän perusti oman kosmetiikkamerkin.

Kuka on ykkös YouTuber?

Statistan mukaan vuoden 2018 puolivälissä intialaisen musiikkivideokanavan T-Series: n katsojamäärät menivät ohi ruotsalaisen verkkokoomikon PewDiePien katsojamääristä, joka oli tuolloin eniten seurattu YouTuber.

Kuinka monta Intian rupiaa YouTube 1000-katselukertaa?

Potentiaaliset tulot Intian rupioina ovat Rs 200-300 1000 katselukertaa kohden.

Kuinka monta tuntia videota ladataan YouTubeen joka minuutti 2020?

Tubefilterin mukaan 500 tuntia videota ladataan YouTubeen joka minuutti maailmanlaajuisesti. Se on 30000 tuntia videotiedostoa joka tunti. Päivässaä tämä tekee 720 000 tuntia videota. Näin suuren määrän katsominen veisi melkein 82 vuotta.

Mitä tapahtuu, jos en saa 1000 tilaajaa ja 4000 tuntia katseluaikaa yhdessä vuodessa?

Jos olet YouTuber, joka pyrkii ansaitsemaan YouTube-kanavallasi, tiedät todennäköisesti jo, että tähän tarvitset 1 000 tilaajaa ja 4 000 tuntia katseluaikaa 12 kuukauden aikana. Kun uusi vuosi on juuri ohitettu, saatat kysyä itseltäsi pitäisikö sinun aloittaa katseluaikani tyhjästä saavuttaaksesi 4000 tuntia vuonna 2021? Lyhyt vastaus on ei.

YouTube videot markkinoinnissa

Haaveena oma YouTube kanava?

Tsekkaa sisällöntuotannon palvelumme täältä, niin autamme sinua rakentamaan kanavasi. Tiesitkö, että YouTube-videot ovat loistava keino tukea hakukoneoptimointia? Lue mitä on hakukoneoptimointi täältä.