Mika Tepsa - Esiintymiskouluttaja ja laulunopettaja

CASE: Mika Tepsa x Sampo Consulting

Mika Tepsa on esiintyjä, joka tunnetaan niin tv-mainoksista, laulutunneilta ja drag-esiintymisestä. Mika aloitti ensimmäisenä drag-artistina Suomessa vuonna 1993 ja on siitä asti kiertänyt estradeja sekä viihdyttänyt yleisöä. Drag-esityksistä hänet tunnetaan paremmin nimellä Pola Ivanka.

Kehitämme yhdessä hänen verkkosivustoja sekä digitaalisen markkinoinnin ostopolkua. Tutkimme markkinoinnin analytiikkaa, hallinnoimme mainostilejä, tuotamme podcasteja, kehitämme hakukonenäkyvyyttä ja paljon muuta! Vaikka uutiset yhteistyöstä tulevat vasta nyt, olemme tehneet yhteistyötä jo pidemmän aikaa. Tuloksia on nähtävissä niin hakukonenäkyvyydessä, kuten asiakaspalautetta uusista verkkosivuista. Nyt Mikan sivut löytyvät googlesta!

Työskentely Mikan kanssa on inspiroivaa ja helppoa. Markkinointitoimistolle oikea unelma heittäytyjä, joten sisältöä on mahtavaa tehdä yhdessä. Joku voisi sanoa, että hän on luonnon lahjakkuus esiintymisessä, mutta tehnyt pitkän uran esiintyjänä, kohdannut suuria elämänmuutoksia ja saavuttanut unelmiaan esiintyjänä. Voisi siis sanoa, että nykypäivän osaaminen tulee vankan kokemuksen kautta. Hänen palveluihin kuuluvat mm. esiintymiskoulutus, laulutunnit sekä verkkoesiintymisen koulutukset.

Asiakkaat kertovat jatkuvasti positiivista palautetta hänen palveluistaan. Tämän tyyppisiä ihmisiä on mahtavaa päästä auttamaan markkinoinnissa. Toivomme pitkää yhteistyötä Mikan kanssa ja suosittelemme lämpimästi tarttumaan hänen koulutuksiin, et tule pettymään ja hauskuus on taattu.

Sampo Consulting x Kengurut

Sampo Consulting x Devoca

Jaa somessa

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä lomakkeella, vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Yksityisyytesi on tärkeää. Lue tietosuojaseloste täältä