Sampo Consulting x Kengurut

CASE: Sampo Consulting x Kengurut

Kengurut on pääkaupunkiseudun paras muuttopalvelu. Ketterät ja vahvat kengurut hoitaa asenteella muutot ja heidän palvelussaan näkyy arvostus asiakasta kohtaan.  Kenguruiden palveluihin kuuluu muuttopalvelut kuten yritysmuutot, yksityismuutot ja erilaiset tavarankuljetukset kuten pianon kantaminen tai muun isomman arvotavaran kuljettaminen. Ohi mennen taisin kuulla, että jopa Espanjasta asti on tavaraa tuotu ketterien Kenguruiden voimin. Muistan, että yrittäjä Otso vastasi siihen: Eipä se oo kovin pitkä matka, se on järjestely kysymys”.

Autamme Kenguruita parantamaan sosiaalisen median kanavia, verkkosivustojen näkyvyyttä ja löydettävyyttä sekä optimoimaan yrityksen mainostilejä. Yhteistyön alussa tulokset näyttävät heti positiiviselta! Tämä on yhteistyössämme aina tärkeintä: tähtäämme tuloksiin. Uskomme, että markkinointitoimisto on vain hyödyksi silloin, kun saamme konkreettisia ja mitattavia tuloksia.

Meille on suuri ilo kehittää yhdessä digitaalista markkinointia. Positiivinen asenne ja rautainen yrittäjän asenne on inspiroivaa myös meille.

PS. Tiesitkö, että Kengurut on yrityksemme ensimmäinen asiakas? Olemme vilpittömästi ylpeitä siitä, että olemme saaneet pidettyä sujuvan yhteistyön alusta alkaen.

Sampo Consulting x Devoca

Jaa somessa

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä lomakkeella, vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Yksityisyytesi on tärkeää. Lue tietosuojaseloste täältä