Veera Koski - Ilon Voimaa

CASE: Ilon Voimaa x Sampo Consulting

Ilon Voimaa on toimintaterapiaan ja hypnoterapiaan erikoistunut yritys, jonka yrittäjänä toimii Veera Koski. Veera on auttanut useita ihmisiä voimaan paremmin arjessaan. Hänen toimintansa perustuu alintajuntaan sekä sisäisen puheen kehittämiseen. Monet asiakkaat ovat kokeneet Veeran tapaamiset hyvinkin voimaannuttavina ja iloa lisäävänä voimavarana. Osa asiakkaista on päässyt tapaamisten avulla eroon tupakoinnista, kun taas toiset kertovat saaneensa lisää voimavaroja arjessa jaksamiseen sekä uusiin huippu urheilusuorituksiin.

Yhteistyö Veeran kanssa on helppoa ja innostavaa. Olemme innoissamme mukana matkassa kehittämässä hänen digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivustojen tuloksia.

Verkkosivujen päivityksestä oli kulunut jo aikaa, joten uudelle ehostamiselle oli tarvetta. Ongelmana oli, ettei verkkosivustoiden kautta tullut lainkaan yhteydenottopyyntöjä. Lähdimme toteuttamaan vanhan brändin pohjalta uutta raikasta ja väristästä ilmettä, joka toi mukanaan konkreettisia tuloksia – lisää yhteydenottopyyntöjä verkkosivustojen kautta. Tulos saavutettiin pelkästään perus hakukoneoptimoinnilla sekä sivustojen visuaalisen ilmeen parantamisella.

Toivomme, että yhteistyö jatkuu samoissa merkeissä myös tulevaisuudessa. Suosittelemme lämpimästi Veeran palveluita, mikäli arki kaipaa lisää Ilon Voimaa!

Sampo Consulting x Kengurut

Sampo Consulting x Devoca

Jaa somessa

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä lomakkeella, vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Yksityisyytesi on tärkeää. Lue tietosuojaseloste täältä