Hakukonemarkkinointi (PPC)

Google-mainonta

Google-mainonta

Teemme avainsanasuunnitelmat, tutkimme tuloksia Analyticsin avulla sekä parannamme ja kehitämme mainosten laatua ja tuloksia

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Autamme sinua luomaan Business Managerin avulla toimivat ja kohdennetut kampanjat. Facebook on yksi tehokkaimpia keinoja saada näkyvyyttä mainonnan keinoin.

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta tapahtuu samalla tavalla, kuin Facebook-mainonta. Molempiin kanaviin tulee halutessasi sama mainoskampanja, joka luodaan business managerin avulla.

Yahoo mainonta

Yahoo-mainonta

Yahoo Gemini mainoskampanjoiden avainsanat, suunnitelmat ja kohdentaminen.

Microsoft Bing-mainonta

Bing-mainonta

Microsoft Bing on oiva keino kasvattaa verkkosivustojen kävijämäärää. Teemme avainsanasuunnitelmat, tutkimme tuloksia sekä parannamme mainosten laatua ja tuloksia.

Pinterest-mainonta

Pinterest-mainonta

Pinterest jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta ja mainonnan keinoin voi löytää hyvinkin kustannustehokkaaseen hintaan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Tulospohjainen Tulokulma Markkinointiin

Haluamme, että palvelumme näkyvät eduksi yrityksille ja yrittäjille. Tunnistamme haasteen, jossa markkinointisopimuksen kulut eivät ole kestävät. Uskomme, että ainoa keino tehdä saumatonta yhteistyötä, on tavoitella tulospohjaista markkinointia.

Tulospohjainen markkinointi tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että maksat vain toteutuneista kaupoista, jotka ovat tulleet kauttamme. Seurannan ja datan avulla tiedämme kanavat, joista nämä henkilöt tulevat luoksesi.

Kotisivut Yritykselle - Hintalaskuri