Hakukonemarkkinointi

Tulospohjainen tulokulma markkinointiin. Hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) tarkoittaa maksullisen mainonnan työkalujen avulla tehtyä mainontaa.

Tulospohjainen tulokulma markkinointiin

Haluamme, että palvelumme näkyvät eduksi yrityksille ja yrittäjille. Tunnistamme haasteen, jossa markkinointisopimuksen kulut eivät ole kestävät. Uskomme, että ainoa keino tehdä saumatonta yhteistyötä, on tavoitella tulospohjaista markkinointia.

Tulospohjainen markkinointi tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että maksat vain toteutuneista kaupoista, jotka ovat tulleet kauttamme. Seurannan ja datan avulla tiedämme kanavat, joista nämä henkilöt tulevat luoksesi.

Hakukonemarkkinoinnin palvelut

Hakukonemarkkinoinnin palvelut

Google-mainonta

Google-mainonta

Teemme avainsanasuunnitelmat, tutkimme tuloksia Analyticsin avulla sekä parannamme ja kehitämme mainosten laatua ja tuloksia

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta

Autamme sinua luomaan Business Managerin avulla toimivat ja kohdennetut kampanjat. Facebook on yksi tehokkaimpia keinoja saada näkyvyyttä mainonnan keinoin.

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta

Instagram-mainonta tapahtuu samalla tavalla, kuin Facebook-mainonta. Molempiin kanaviin tulee halutessasi sama mainoskampanja, joka luodaan business managerin avulla.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!