Digitaalinen Markkinointi

Digimarkkinointi on lyhyesti markkinointia digitaalisissa kanavissa kuten esimerkiksi mainontaa Facebookissa, Instagramissa ja Googlen palveluissa.

Kiinnostaako digitaalinen markkinointi?

Autamme sinua onnistumaan. Tiedämme keinot, joiden avulla saat entistä parempia tuloksia. Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaaminen. Keskustellaan tapaamisessa lisää sinun markkinoinnin tehostamisesta.

Aseta tavoitteet digitaaliseen markkinointiin

Jokaisen yrityksen kannattaa itse miettiä digitaalisen markkinoinnin tavoitteet, mutta lähtökohtaisesti nykypäivänä jokaisen yrityksen tulisi olla myös digitaalisesti näkyvillä. Digitaalisessa markkinoinnissa on monenlaisia etuja perinteiseen markkinointiin nähden. Digitaalinen markkinointi tavoittaa hyvin suuren osan ihmisistä, mutta suuri potentiaali ei vielä tee siitä kannattavaa. Niinpä yrityksen kannattaa miettiä digimarkkinoinnin tavoitteet ja kohderyhmät tarkasti, sillä digitaalisen markkinoinnin yhtenä etuna on sen kohdentaminen oikeille kohderyhmille.

Digitaalinen markkinointi keinona

Digitaalisen markkinoinnin hyödyt

Digitaalinen markkinointi on markkinoinnin osa-alue, johon kuuluu kaikki digitaalinen markkinointi ja viestintä. Digitaaliseen markkinointiin kuuluu esimerkiksi WordPress-verkkosivusto, hakusanamainonta, hakukoneoptimointi, sähköposti- ja mobiilimarkkinointi. Yrityksen verkkosivuina voidaan pitää hyvänä digitaalisen markkinoinnin lähtökohtana. Digitaalista markkinointia on myös banneri- eli displaymainonta.

Lisätietoa digimarkkinoinnista

Digitaalinen Markkinointi on aikaa vievä prosessi, jossa tärkeintä on hyvä markkinointistrategia ja aito sisältö, joka kuvastaa yrityksen tai yhteisön toimintaa. Säännöllisyys ja hyvä suunnittelu sekä yhteisön osallistaminen markkinointiin on menestyvän yrityksen kulmakiviä. Kaiken ei tarvitse olla vakavaa yritys jargonia, vaan tavoitteena on löytää juuri se oma kohderyhmä eli ihmiset, joiden kanssa menestyminen on mahdollista.

Mitä on google markkinointi

Facebook-mainonta

Mikä on Sisällöntuottaja?