Sampo Consulting x Devoca

CASE: Sampo Consulting x Devoca

Sampo Consulting aloittaa yhteistyön Espoolaisen Devoca ohjelmistoyrityksen kanssa. Devoca on asiakkaistamme ensimmäinen ohjelmistoyritys, jonka digitaalista markkinointia lähdemme kehittämään. Devoca on luonut tehokkaan Talk’nPick äänikeräilyyn pohjautuvan ratkaisun verkkokauppojen ja muiden pienten sekä keskisuurten varastojen hallintaan ja tehostamiseen.

Puheella toimiva keräily varastoissa on ehdottomasti tulevaisuutta, jonka kehityksessä haluamme olla ehdottomasti mukana. Parhaimmillaan asiakkaat kertovat jopa 40% tehokkuudesta ja huiman 80% tarkkuuden parannuksesta varaston keräilyssä. Vaikka ohjelmistokehitys on vasta alkutaipaleella, on nämä luvut ehdottomasti lupaavia, sillä kehitystyötä tehdään koodareiden voimin päivittäin.

Odotamme innolla tulevia haasteita ja oppeja, joita saamme matkan varrella. 

Autamme Devocaa kehittämään yrityksen digitaalista markkinointia ja asiakaspolkua. Verkkosivustoille teemme teknisiä korjauksia, myyntisivuja, hakukoneoptimointia, nopeusoptimointia ja graafista suunnittelua sekä optimoimme jo olemassa olevaa sisältöä. 

Tavoitteenamme on kasvattaa yrityksen orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa, sosiaalisen median kanavissa ja hankkia laadukkaita potentiaalisia asiakkaita sekä kehittää yhdessä yrityksen brändiä

Nyt on aika laittaa kädet saveen.

Tarvitsetko oman yrityksen markkinointiin apukäsiä? Voit huoletta ottaa meihin yhteyttä täältä.

Jaa somessa

Kysymyksiä?

Laita meille viestiä lomakkeella, vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Yksityisyytesi on tärkeää. Lue tietosuojaseloste täältä